You are not connected. Please login or register

Ponovno otvaranje foruma

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Ponovno otvaranje foruma on Mon 1 Apr 2013 - 16:35

Stefy

avatar
Administrator
Administrator
Forum je osnovan 3. jula 2009. godine pod imenom "Elizabeth Gutierrez Serbia". U to vreme, Elizabet Gutjeres je u Srbiji bila veoma popularna jer se emitovala telenovela zahvaljujući kojoj je postala poznata širom sveta, "Anali" (šp. El Rostro de Analia). Počeli smo sa radom iz jednog razloga - da sve obožavaoce ove predivne glumice okupimo na jednom mestu i ljubav prema njoj zajedno iskazujemo.

Plodovi upornog rada su se uskoro izrodili. Članovi su dolazili i naša zajednica je bila sve veća i veća. Ubrzo zatim smo proglašeni za zvanični srpski klub obožavalaca. Samim tim smo uspeli da učinimo da Elizabet čuje za nas i 14. januara 2010. godine Elizabet je putem video-poruke prvi put poslala pozdrav obožavaocima u Srbiji. Time se naša zajednica još više proširila.

Svoju ljubav smo proširili na fejsbuk i tviter gde smo zadobili puno obožavaoca širom sveta. Uz pomoć obožavaoca koji se viđaju sa Elizabet, uspeli smo da Elizabet zna da ima svoj zvanični srpski klub obožavalaca. Neposredno pre rođenja Elizabetinog drugog deteta, na zabavi povodom rođenja smo dobili drugi pozdrav od nje za obožavaoce u Srbiji. Projekat koji je usledio nakon toga sastojao se iz toga da obožavaoci iz Srbije postave pitanja na kojima će Elizabet odgovoriti i da dobijemo ekskluzivni pozdrav za naš forum.

Nažalost, u septembru 2011. godine forum je polako počeo da postaje neaktivan zbog obaveza osoba koje su bile zadužene za njegov rad. Projekat pitanja je propao i članovi su polako sve više odlazili sa foruma.

Na Elizabetin rođendan, 1. aprila 2013. godine, forum je počeo ponovo da funkcioniše i bude otvoren za sve obožavaoce. Forum je otvoren pod novim imenom, "EGF Serbia" (Elizabeth Gutierrez Fans Serbia), zato što se svi veći međunarodni kluobovi obožavalaca tako zovu. Planiramo da nastavimo sa projektom pitanja i da dobijemo ekskluzivni pozdrav za Srbiju. Nadamo se da ćete biti uz nas i pomoći nam da ponovo uzdignemo rang naše zajednice na nekadašnji!

DOBRODOŠLI PONOVO!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _View user profile http://egfserbia.serbianforum.info/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum